Communicatie training in Den Haag

Communiceren kun je leren! Waar de één een natuurtalent is, gaat de communicatie bij een ander een stuk stroever. Goede communicatie is essentieel in het leven. Ben je geen geboren communicator? Of wil je gewoon een aantal superinteressante technieken leren? Volg een communicatietraining in Den Haag van Inside-Out. Daar leer je onbewuste belemmeringen te veranderen in functionele tools. Wij leren je precies hoe je je communicatievaardigheden kunt verbeteren.

Communicatie in het bedrijfsleven

Een van de grootste frustraties binnen bedrijven is communicatie. Of het nu gaat om openheid van zaken of juist het inspireren en motiveren van mensen, een bedrijf kan alleen succesvol worden, zijn en blijven als de neuzen dezelfde kant op staan. Op de juiste wijze en effectief communiceren van leidinggevenden en werknemers zal zijn vruchten afwerpen. Toch wordt niet iedereen geboren met de gave om correct en effectief te communiceren. Valt er op dit gebied iets te verbeteren, volg dan de communicatie training in Den Haag bij Inside-Out.

Neuro Linguïstisch Programmeren

In de communicatiecursus werkt Inside-Out met de methodiek Neuro Linguïstisch Programmeren, kort gezegd NLP. NLP maakt structuren achter het gedrag van mensen helder en het geeft je inzicht je eigen en andermans communicatie en de onbewuste processen die daaraan ten grondslag liggen Daarna krijg je handvatten om snel veranderingen in gang te zetten. Wij hebben bijzonder lange ervaring op het gebied van communicatietraining in Den Haag met behulp van Neuro Linguïstisch Programmeren.

Trainingen voor leidinggevenden, werknemers en particulieren

De trainingen van Inside-Out zijn geschikt voor personeel op management- en uitvoerend niveau. Afhankelijk van je functie en wensen, pakken we onderwerpen aan als: teambuilding, preventief ziekteverzuim, motivatie en samenwerken, zelfvertrouwen, leidinggeven, feedback enz. Ook voor particulieren die met goede communicatie persoonlijke doelen willen behalen, zijn deze trainingen geschikt.

Een training van Inside-Out

Voor een communicatie training in Den Haag neem je contact op met Inside-Out. Wij leveren een aantal standaard trainingen, zoals Effectiever communiceren met:

Maatwerk is echter geen probleem. Heb je specifieke wensen met betrekking tot de inhoud van de training, laat het ons dan weten. De trainingen vinden plaats in Den Haag, maar heb je liever dat we bij jou langskomen, dan is dit geen probleem. Je kunt ons per telefoon of e-mail bereiken.

star

Inside-Out levert ook volledig op maat gemaakte trainingen. In overleg selecteren we de meest effectieve onderdelen van trainingen, voor het perfecte resultaat!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?