Hypnotherapie in Den Haag

Josee Verwater past hypnotherapie toe bij verschillende psychische en lichamelijke klachten. Hypnotherapie is een doelgerichte manier om een verscheidenheid van problemen aan te pakken en vaak is een beperkt aantal sessies al voldoende om succesvol te zijn. Worstel je met problemen als werkstress, slapeloosheid, keuzestress, relatie- en contactproblemen, (faal)angst , traumaverwerking, woede, angst of verdriet? Dan kan hypnotherapie bij Inside-Out in Den Haag een goede keuze zijn om jouw klachten aan te pakken.

Daarbij kan je hypnotherapie aanwenden om jouw zelfvertrouwen en zelfwaardering te versterken, om innerlijke groei te bevorderen en om meer inhoud en richting aan het leven te geven.

Wat is nou eigenlijk Hypnose?

Bij hypnose werken we met trance. Trance is een fase tussen waken en slapen in, waar de therapeut je naar toe begeleidt. In deze toestand komen meestal vanzelf de beelden of gedachten uit het onbewuste omhoog die je op het goede spoor brengen. Daarna helpt de therapeut je middels diverse technieken om de belemmerende emoties, gedragingen of overlevingsstrategieën los te laten. Waarna je met alle plezier en vrijheid om helemaal jezelf te zijn, het leven kunt voortzetten.

Wij maken het onbewuste bewust

Onze dagelijkse handelingen bestaat uit patronen. Een groot deel van deze patronen voeren we onbewust uit. Wil je hypnotherapie in Den Haag volgen, neem dan contact op met Inside-Out. Wij maken het onbewuste bewust waardoor je meer grip krijgt op zaken waar je dagelijks tegenaan loopt. We hebben een kleine praktijk waar een persoonlijke benadering centraal staat. Wil je weten wat onze hypnotherapie voor je kan betekenen, neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken. Onze toegankelijke praktijk neemt de drempel voor je weg. Aarzel dan ook niet en schakel ons in, wij staan voor je klaar.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?