Over Josée

Na een carrière in het Onderwijs en daarna als medeoprichter en eerste directeur van Stichting Cliniclowns Nederland, begon ik 20 jaar geleden mijn bedrijf in Training & Coaching: Inside-Out (meer over Inside-Out).

In 1e instantie begon ik als internationaal gecertificeerd NLP-trainer & coach. Ik raakte geïntrigeerd door de (snelle) resultaten die het werken op onbewust niveau teweegbracht.

Op deze manier konden mensen werkelijk ‘de angel’ uit belemmerende emoties, gedragingen en overlevingsstrategieën halen! Want zeg nou zelf; als je dat bewust zou kunnen doen, had je dat toch al lang gedaan?

Ook het bewust worden van die belemmerende ‘onbewuste zaken’ in de communicatie naar jezelf en naar anderen, geeft veel inzicht en maakt verandering eenvoudig!

Vanuit dat enthousiasme ben ik verder gaan studeren: Systemisch Werken, Professionele Begeleiding, EMDR, Access Consciousness en de 3-jarige opleiding tot Hypnotherapeut (bekijk CV) hebben mijn vaardigheden verrijkt en ik heb er in de afgelopen 20 jaar veel ervaring mee opgedaan en heel veel mensen kunnen helpen. Het werkt heel fijn om bij de begeleiding van mensen, zowel individueel als groepsgewijs, over zo veel vaardigheden te beschikken. Naast de opleidingen heb ik geïnvesteerd in persoonlijke groei en kan ik mij, ook vanuit die invalshoek, optimaal inzetten voor mensen.

En al deze ervaring kan ik gebruiken… indien gewenst! Niet iedereen wil ‘de angel’ er uit… sommigen willen gewoon in een goed gesprek inzicht krijgen in hun situatie en anderen willen wat specifieke technieken om de communicatie te verbeteren. Bij mij geeft de cliënt aan welke inhoud de coaching of training krijgt. Dit traject is altijd ‘op-maat-gemaakt ’en in overleg.

Een uitzondering zijn de vaste trainingen: Train de Trainer en Effectiever Communiceren met NLP I en II. Hierin heb ik de meest functionele tools in een aantal 3-Daagse trainingen verpakt, waarin men zich met veel gemak en plezier, praktische technieken eigen kan maken!

Met de waarden: integriteit, professionaliteit en humor hoog in het vaandel sta ik voor je klaar. Wellicht tot ziens bij Inside-Out !

  • De door Josée voltooide opleidingen

  • Master- en Trainer Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

  • Systemisch Werken

  • Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)

  • Hypnose en regressietherapie

  • Access Consciousness: Access Bars, Foundation & Body Class

  • Medische Basiskennis

  • Professionele Begeleiding

  • Time Line Therapy

  • Pedagogische Academie